Product Packaging

Pentru proiectarea unui ambalaj este esențial să avem o înțelegere profundă despre produsul clienților noștri, astfel încât să putem identifica și implementa sisteme de ambalare eficiente.

Importanța Imaginii Produsului

Product Packaging-ul este dedicat intereselor clienților săi, oferind soluții de ambalare comerciale care reduc costurile logistice totale. Ne-am angajat să oferim clienților noștri cea mai bună experiență pe segmentul de piață pe care îl deservim oferind produse inovatoare și soluții de ambalare la cele mai inalte standarde. Suntem dornici să vă răspundem nevoilor, dezvoltând soluții de ambalare special ajustate pentru afacerea dvs. Prin urmare, putem personaliza oricare dintre produsele existente în funcție de nevoile dvs. de ambalare.

images description
Soluții complete de ambalare

Gama noastră de produse acoperă toate tipurile de containere de ambalare, palete pentru cutii și cutii fabricate la cele mai înalte niveluri de calitate. Oferim atât soluții standard, cât și personalizate pentru nevoile dvs. de transport și depozitare.

images description
Diversitate

Materialele de ambalare sunt cartoane și cutii din carton, materiale de umplere și amortizare, mijloace de închidere și pungi, plicuri de corespondență și plicuri cu bule anti-șoc , În multitudinea materialelor de ambalare nu există limite.

images description
Inovatie

Echipa noastră de cercetare și dezvoltare caută în permanență modele noi și inovatoare, materii prime și tehnologii de producție care să ne ajute să dezvoltăm produse mai bune și să reducem impactul nostru asupra mediului. Fiecare nouă dezvoltare și inovație este testată temeinic pentru fiabilitate înainte de a fi implementată în procesul nostru de producție.

images description
Importanța ambalajului unui produs

Primele impresii sunt foarte importante, iar ambalajul dvs. este adesea prima introducere a consumatorului către produs. Ca atare, ambalarea produsului este un factor pe care producătorii nu ar trebui să îl treacă niciodată cu vederea. Importanța ambalajului unui produs poate parcurge un drum lung pentru a asigura o primă impresie bună și o loialitate de brand de durat.

images description
Protejează produsul

La nivelul cel mai de bază, ambalajul produsului servește în primul rând la protejarea produsul din interior. Ambalajul trebuie să păstreze produsul în sigurantă în timpul expedierii între zona de fabricare și vânzător, prevenind deteriorarea în timp a produsului care stă pe raft. Prin urmare, ambalajul produsului trebuie să fie robust , eficient și solid. Multe companii își ambalează produsele cu diferite tipuri de sigilii care împiedică alterarea, asigurând siguranța și integritatea produsului. Consumatorii se așteaptă ca produsele lor să poată fi utilizate optim însă, in același timp vor ca ambalajul să fie ușor de folosit și plăcut la aspect.

images description
Afisează și promovează produsul

Un alt aspect funcțional al ambalajului produsului este modul în care se promovează și afisează produsul pe piață. Afișarea informațiilor importante privind produsul ajută la gestionarea asteptărilor consumatorilor și promovează satisfacția clienților. Cu cât cumpăratorul înțelege mai bine ce cumpără, cu atât este mai probabil să fie mulțumit de achiziția respectivă. Posibilitatea de a vizualiza corect produsul de către client poate crește satisfacția și probabilitatea de cumpărare.

Proiectează & comandă ambalaje personalizate.

Un loc sigur pentru ambalaje personalizate. În toate formele, dimensiunile și cantitățile.