MODEL KIDS MAGAZIN

 •   Nume Proiect :

  Magazin Kids

 •   Creat de :

  Emarketsolutions

 •   Domeniu :

  Kids comercial

 •   Limbaje Folosite:

  PHP / MySQL / HTML5

Detalii Proiect:

Deschiderea unui magazin pentru copii este o investiție rezonabilă?

Situația economică în care întreaga lume se găsește astăzi este destul de instabilă. Așadar, vă întrebați dacă este momentul să faceți măsuri pentru a deschide un magazin pentru copii. Fie această investiție este rezonabilă fie veți investi doar mulți bani într-o afacere care poate falimenta în doar câteva luni.


Ce arată studiile pe piața mondială a bunurilor pentru copii?
Conform datelor din analizele de piață la nivel global, comerțul cu bunuri pentru copii este una dintre cele mai stabile afaceri din lume. Studiile arată că piața bunurilor pentru copii este extrem de stabilă chiar și în contextul crizei economice globale. Potrivit analiștilor, veniturile din 2020 pe segmentul de bunuri și îmbrăcăminte pentru copii vor atinge o valoare de 297 miliarde de dolari.

Care este motivul creșterii stabile a vânzărilor de bunuri pentru copii?
Există mai mulți factori care influențează cererea în creștere și achiziția de bunuri pentru copii:
Demografia Un număr tot mai mare de părinți decid să aibă copii atunci când au deja o carieră, au un venit mai mare și au stabilitate economică. Aceștia își pot permite să cumpere bunuri pentru copii mai des și mai scumpe, fără a fi nevoie să calculeze dacă achiziția este rentabilă pentru ei sau nu. Schimbarea atitudinii de cumpărare
Un alt factor de frunte este schimbarea atitudinii părinților atunci când cumpără bunuri pentru copii. În ultimii ani, tot mai mulți părinți caută să-și cumpere haine pentru copiii lor care imită industria modei adulte. Părinții își doresc ca copiii lor, indiferent de vârstă, să fie îmbrăcați în haine și să folosească bunuri care urmează tendințele modei.

Iubirea necondiționată a parinților
Indiferent dacă părinții au un venit mare sau nu, nu contează când trebuie să se asigure că copiii lor au tot ce au nevoie, cum ar fi haine, încălțăminte și jucării . Este posibil să se lipsească de o achiziție pentru ei înșiși, dar fac tot posibilul pentru a-și menține copiii bine îmbrăcați și pentru a avea jucăriile pe care și le doresc. Cu alte cuvinte, a investi în deschiderea unui magazin pentru copii este o decizie foarte intuitivă și sensibilă. Cu toate acestea, există întotdeauna un „dar”. Și în acest caz, dacă doriți să aveți nu doar o afacere mică, ci o afacere care vă aduce profituri, trebuie să aveți un concept clar și un plan de afaceri bun de urmat.Cum să pregătești un concept pentru deschiderea unui magazin pentru copii, astfel încât să fie profitabil?
Un concept clar este esențial pentru orice antreprenor de succes. Acesta evidențiază specificul afacerii dvs. și atunci când îl pregătiți vă veți confrunta și cu necunoscutul cât și cu răspunsurile pe care la căutați.
Întrebări importante :
Care este publicul tău țintă?
Este foarte important dacă doriți să vindeți bunuri pentru copii dintr-o anumită grupă de vârstă sau doriți să acoperiți toate grupele de vârstă. Depinde în totalitate de dvs., dar dacă doriți să „țineți pasul”, trebuie să știți că sondajele celor mai de succes magazine pentru copii arată că cele mai mari profituri sunt generate de magazinele care oferă bunuri pentru copii de la 0 la 15 ani. . Ce vrei să vinzi?
Este bine să știți dacă doriți să vindeți doar haine pentru copii, doar jucării sau doriți ca magazinul dvs. să aibă totul pentru copii și bebeluși- de la haine la jucării, mobilier de cameră , produse cosmetice etc. Această problemă este foarte important de clarificat în avans, deoarece afectează ulterior atât investițiile, cât și costurile. Cine sunt concurenții dvs.?
Cunoașterea concurenței vă oferă avantajul uriaș de a vă dezvolta propriul concept și de a face ceva diferit pentru a atrage clienții. Prin urmare, este bine să studiați cu atenție concurența, să notați punctele sale forte și punctele slabe și să vă gândiți la modul în care magazinul dvs. va avea succes în acest mediu extrem de competitiv.

După ce știi cât sunt costurile inițiale, este timpul să faci investiția inițială.
Aveți mai multe opțiuni pentru asigurarea investițiilor necesare:
Economii personale - acesta este cel mai bun mod posibil și dacă aveți suficiente fonduri personale pentru a investi în deschiderea unui magazin, nu ezitați și acționați Împrumuturi bancare - toate băncile oferă împrumuturi pentru dezvoltarea afacerilor, deci puteți lua în considerare să luați un împrumut bancar pentru a deschide un magazin. Este posibil ca această opțiune să nu fie cea mai profitabilă, dar este de multe ori singura soluție pentru majoritatea start-up-urilor Găsirea partenerilor - dacă aveți fonduri proprii, dar acestea nu sunt suficiente, puteți găsi un partener care să investească în afacerea dvs. comună
După ce aveții investiția necesară și după ce știți care sunt costurile, faceți calcule pentru a vedea ce fonduri v-au rămas, după ce ați plătit tot și ați deschis magazinul. Pentru a fi complet pregătiți pentru orice situație, toți experții financiari vă sfătuiesc să dispuneți o sumă care vă poate acoperi cheltuielile pentru cel puțin 6 luni