MODEL GREENSHOP MAGAZIN

 •   Nume Proiect :

  Magazin Greenshop

 •   Creat de :

  Emarketsolutions

 •   Domeniu :

  Agricultură

 •   Limbaje Folosite:

  PHP / MySQL / HTML5

Detalii Proiect:

Dezvoltarea comerțului ECO

Nu este exagerat să spunem că putem găși o soluție pentru toate cerințele dvs. de dezvoltare al site-ului de comerț electronic.

Prin platforma online oferită, putem promite performanțe eficiente care rezultă din caracteristicile sale moderne, cum ar fii interfața prietenoasă pe care o puteți oferi cliențiilor și care garantează creșterea afacerii. De asemenea, putem gestiona fără efort un site cu mai multe produse, care conține categorii nelimitate.

Cu ajutorul nostru, puteți exercită un control mai bun asupra ofertelor dvs. online, managementul zilnic al mărfurilor tale online, vă permite să vă clasificați produsele în mai multe categorii. Puteți crea fără efort promoții online de succes, să lansați produse noi și să puteți derula campanii de newsletter și campanii de publicitate pe un forum specific magazinului personalizat.

Nu este exagerat să spunem că putem găși o soluție pentru toate cerințele dvs. de dezvoltare al site-ului de comerț electronic. Prin platforma online oferită, putem promite performanțe eficiente care rezultă din caracteristicile sale moderne, cum ar fii interfața prietenoasă pe care o puteți oferi cliențiilor și care garantează creșterea afacerii. De asemenea, putem gestiona fără efort un site cu mai multe produse, care conține categorii nelimitate. Cu ajutorul nostru, puteți exercită un control mai bun asupra ofertelor dvs. online, managementul zilnic al mărfurilor tale online, vă permite să vă clasificați produsele în mai multe categorii. Puteți crea fără efort promoții online de succes, să lansați produse noi și să puteți derula campanii de newsletter și campanii de publicitate pe un forum specific magazinului personalizat.

Este important ca magazinul dvs. să proiecteze imaginea potrivită. Mulți clienți vor ca într-un magazin de tip fermă să aibă parte de o experiență plăcută, diferită de cumpărăturile din piata tradițională sau dintr-un supermarket. Clienții produselor agricole apreciază de obicei contactul cu persoanele care au fost implicate direct în producție, de aceea este vital ca dvs. și personalul dvs. să puteți răspunde la întrebări cu privire la mărfurile vândute, cat mai rapid prin intermediul platformei.

Dacă fermierii își vând produsele agricole fără intermediari, aceștia vor obține un profit mai bun pentru produsele lor și nu vor depinde de altii pentru vânzarea lor.Majoritatea fermierilor își vând produsele agricole cu ajutorul intermediarilor, care pot percepe comisioane mari si nu o ofera o stabilitate pe piata.Intermediarii pot refuza anumite culturi sau recolte si , în caz de lipsă de spații de depozitare, fermierii sunt susceptibili să vândă produsele agricole la tarife mai mici intermediarilor care apoi obțin un profit uriaș vânzând la un ritm mai mare.