Cine suntem

SC. E Market Digital Logistics S.R.L este specializată în servicii de design web, programare, aplicații pentru gestionarea vânzărilor și afacerilor de tip E-commerce , automatizări și producție publicitară.Prezența pe internet a devenit o cerință obligatorie în ultimii ani pentru orice afacere.
Vă stăm la dispoziție indiferent de bugetul alocat. În funcție de cerințele dumneavostră, vă propunem diferite soluții începând de la realizarea unui site de prezentare, realizare magazine online, până la pagini web complexe, personalizate, pentru orice domeniu de activitate.
Valorile noastre sunt: calitatea și flexibilitatea.Fiecare afacere trebuie să fie specializată in functie de nevoiile clientului. Aflând ce anume vă definește și cine sunt clienții dvs, este mai ușor să comunicați mesajul, implicit mai ușor să ajungeți la publicul dvs țintă. Cel mai important aspect al companiei noastre este eficientizarea imaginii și a modului în care afacerea dvs este percepută de clienți atât online cât și offline prin diferite materiale publicitare.

WEBDESIGN & MAGAZINE VIRTUALE

Un magazin online este, înainte de toate o afacere profitabilă. Spre deosebire de magazinul fizic, acesta prezintă o serie de avantaje.Primul avantaj este acela al eliminării cheltuielilor pentru chirii, rafturi, vitrine, angajați, depozit , etc. Totodată un magazin online are o piață de desfășurare incomparabil mai mare - întreg internetul poate vizualiza ce oferi cu ajutorul magazinului tău.
Fie că prestezi servicii sau vinzi produse ai nevoie de o soluție accesibilă care să îți permită să îți extinzi activitatea în mediul digital.Prioritatea noastră este satisfacția clienților noștri și de aceea fiecare site de prezentare sau magazin online, sau orice alt proiect este planificat și implementat cu maximă atenție la detalii. Urmărim cu mult interes tendințele din domeniul Web Design-ului și ale programării Web pentru a le oferi clienților noștri cele mai noi tehnologii.Toate magazinele realizate de noi folosesc cea mai bună platforma de e-commerce disponibilă, cu un număr foarte mare de facilități și module.
Printre acestea regăsim o administrare ușoară a produselor și categoriilor, actualizarea inventarului și a stocului, statistici și rapoarte detaliate ale vizitatorilor și vânzărilor, efectuarea comenzilor cu sau fără cont, editarea facilă a conținutului, informațiilor și datelor de contact, plasarea de produse , discounturi, abonare la newsletter, promoții prin cupoane și vouchere.

PRODUCȚIE PUBLICITARĂ

Furnizăm servicii complete de producție publicitară, mai exact, prinț publicitar , broderie , ecrane LED pentru publicitate stradală și interioară, casete luminoase și totemuri destinate spațiilor închise dar și deschise. Oferim soluții tehnice pentru proiectare și design grafic. Încă din primele faze de dezvoltare a proiectelor va punem la dispozie know-how-ul nostru prin servicii de consiliere, urmând ca în faza imediat următoare să beneficiați de serviciile graphic-designerilor noștri.
Odată aprobat proiectul grafic și caracteristicile tehnice, vom putea realiza sample-uri , astfel încât decizia pentru procesul propriu-zis de producție publicitară să fie luată în cunoștiință de cauza.Va stăm la dispoziție și cu servicii conexe de transport și acolo unde este nevoie și cu servicii de montaj și implementare.

Automatizari

Misiunea noastră este optimizarea afacerii tale folosind cele mai noi tehnologii.Suntem furnizorul de tehnologie care vine în ajutorul companiilor care doresc să-și optimizeze procesele de lucru prin integrarea tehnologiei și digitalizarii operațiunilor cu ajutorul soluțiilor IT profesionale.Soluțiile sunt create pentru a optimiza și automatiză procesele de lucru, iar fiecare soluție dezvoltată de companie este personalizată după specificul și potențialul de absorbție al clientului.Lucrăm împreună cu dvs că să treceți prin procesul de digitalizare cât mai ușor.
Alegem împreună soluțiile de care aveți nevoie, țînând cont de industrie și planurile de creștere.Primiți sprijin profesional pentru instalarea echipamentelor, oriunde în țară, pentru a ne asigura că înțelegeti perfect soluțiile propuse pentru a va ușura la maximum activitatea zilnică.Puteți opta oricând pentru un abonament de suport tehnic prin care aveți mereu la dispoziție un specialist gata să intervină pentru sesiuni de întreținere, customizări, testări, resetări sau training-uri complexe.Aveți acces la parteneriate strategice cu principalii producători din industrie (Zebra, Citizen, Honeywell, Datalogic) și puteți beneficia de contracte speciale de extindere a garanției.

BRANDING

Noi vă putem ajută pe durata întregului proces de creare de brand, de la alegerea numelui și design-ului până la realizarea strategiei de dezvoltare și comunicare. Pentru branduri deja existente putem asigura auditul de brand și strategia de revigorare și adaptare a brandului la noul context de piață.Brandingul este absolut esențial pentru o afacere, datorită impactului general pe care îl are asupra companiei dvs. Veți rămâne, cu siguranță, în mintea clienților dvs.Concepem strategii de branding și rebranding moderne , eficiente și actuale.Oferim soluții de branding și creare logo personalizate fiecărui client.