Ce este un

Magazin Online ?

Ce reprezintă un magazin online și cu ce poate fii de folos.
images description

O platforma ecommerce online, în care comerciantul își poate prezenta produsele scoase la vânzare, iar vizitatorii sau clienții, își pot alege produsele pe care doresc să le achiziționeze și, în unele cazuri chiar să le plătească direct prin plata online. Cu toate că au avut un start anevoios, magazinele online reprezintă, acum, o foarte mare cota din piața de retail, fiind segmentul online cu cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani. În România, utilizarea magazinelor online că model de afacere a înregistrat o creștere explozivă în ultimii ani, înscriindu-se în trendul global de dezvoltare a afacerilor pe Internet.

În zilele noastre orice, de la cadouri, cărți, parfumuri, flori, până la cumpărăturile casnice, chiar și animalele de companie pot fi achiziționate din magazine online. Dacă vindeți un produs sau un serviciu, o platformă online poate fi "vitrina" dvs. pe Internet, permițând vizitatorilor magazinului dvs. să inspecteze produsele sau serviciile direct din casele lor, la orice ora din zi sau din noapte, în orice zi a săptămânii. Soluțiile software prezente pe piață, la ora actuală, sunt dintre cele mai diverse fiind aplicabile de la magazine cu scop general, până la cele mai specializate magazine, dedicate unui singur produs sau a unei game de produse. Costurile pentru realizarea unui magazin online pot varia de la gratuit până la mii sau sute de mii de euro, în funcție de performanțele cerute de comerciant de la compania care îi gestionează magazinul, sau de serviciile de design solicitate.

Avantajele de a deține un magazin online sunt numeroase și menționăm aici câteva dintre cele mai importante: un prim avantaj este acela ca un magazin online poate fi ținut "deschis" 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămâna , personalul necesar conducerii și întreținerii unui magazin online este net inferior celui necesar întreținerii unui magazin clasic.Chiria necesară unui magazin online este infimă, comparativ cu cea a unui magazin clasic, la stradă, sau într-un mall."rafturile" cu produse ale unui magazin online pot fi rearanjate prin câteva click-uri de mouse, direct din biroul dvs., fără a necesita închiderea magazinului, pe când rearanjarea produselor într-un magazin clasic poate fi anevoioasă și de durată , în unele cazuri fiind necesară inchiderea magazinului.Pentru un vizitator, saltul de la secțiunea de alimente la secțiunea de electrocasnice se face instant, printr-un click, fără a fi nevoie să parcurgă "drumul" de la raionul de băcănie la cel de electrocasnice.comparația între diverse produse este facilă, în cazul unui magazin online, ea putând fi facută pe ecranul monitorului.în cazul unor produse apreciate de cumpărătorii precedenți, părerile acestora pot determina potențialii clienți să între în magazinul dvs. online și să cumpere, și ei, aceleași produse, pe baza recenziilor existente.Sortarea produselor în funcție de diverse criterii, cel mai important fiind prețul, lucru practic imposibil de realizat într-un magazin clasic.Un cumpărător într-un magazin online, nu numai că nu este nevoit să împingă căruciorul de cumpărături de-a lungul magazinului, dar îl și poate lasa cu produse , dupa care ulterior sa își continue cumpărăturile după o perioada de timp, timp în care produsele adăugate în coșul său de cumpărături sunt păstrate pentru a fi adăugate altele sau pentru a le plăti.

LAYOUT OPTIMIZAT

SOLUȚII INTEGRATE

Noul tău magazin va avea un look profesional și atractiv.
images description

Eficient. Adaptabil. Stabil.

În conformitate cu noul algoritm de ierarhizare implementat de Google, designul responsive nu mai e doar o fiță, ci o necesitate. Acest lucru înseamnă că are capacitatea de a-și modifică structura în funcție de dispozitivul de pe care se accesează magazinul online (desktop, tabletă, smartphone). Layout-ul este în întregime customizabil, putând fi structurat și modificat în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

images description
Ușor de utilizat

Este unul dintre cei mai cruciali factori care fac din platforma online, una dintre cele mai performante elemente de comerț electronic. Primul și principalul factor la care trebuie să vă gândiți când vine vorba de analizarea oricărei platforme pentru comerț electronic, este nivelul de utilizare oferit de acea platformă.

images description
Gestionarea comenzilor

Prin intermediul platformelor online , vă oferim mai multe modalități de gestionare a comenziilor primite.Acestea pot fi preluate cu ajutorul notificăriilor primite prin SMS sau E-Mail care se creează automat în urmă plasării unei comenzi.

images description
Detaliile mici contează

Prin magazinul online oferit de noi, vă ajutăm să vă personalizați activitățile magazinului, promițându-vă în același timp performanță îmbunătățită. Putem crea facturi proforme personalizate care se potrivesc unui anumit produs sau grupuri de produse, iar automatizarea activităților magazinelor este o altă funcție care ajută la gestionarea corectă a afacerii în mediul online.

images description
Plata ușoara a comenziilor

Este binecunoscut faptul că magazinele online acordă o importanță deosebită confortului utilizatorilor. În conformitate cu această premisă de bază a cumpărăturilor online, vă oferim opțiuni prin care ajutăm clienții să aleagă opțiunea de a plăti comenzile online sau la livrare, atât în lei cât și în diverse valute.

images description
Plăcut la vedere

Accesibilitate - platforma poate fii accesată fără probleme de pe toate dispozitivele! Nu mai sunt necesare versiuni speciale, care trebuie dezvoltate separat Experientă placută la navigare - fiindcă se adaptează la fiecare accesare, se elimină erorile de nagivare, apariția scroll-urilor orizontale, apariția unui butoane prea mici sau inconfortabile, etc

images description
Suport tehnic

Website-ul trebuie mereu întreținut, adaptat sau modificat în funcție de evoluția afacerii dumneavoastră, pentru a vă putea promova eficient serviciile sau produsele. Vă oferim serviciul de mentenantă pentru website-ul pe care îl creăm, pe toată perioada contractuală. De asemenea, ne asigurăm că prezența dumneavoastră în mediul online este protejată tot timpul.

VREI MAI MULT ?

Echipa noastră de specialiști îți oferă sprijin pe tot parcursul implementării, cât și după lansarea magazinului online

FLEXIBILITATE

images description

Metode alternative de promovare Platforma propriu zisă conține pe langă magazinul online si cateva metode alternative de a atrage clienții:


* Newsletter: prin această metodă, clientul alege să fie ținut la curent pe E-mail, cu toate ofertele sau promoțiile platformei, in timp real
* Cont client: această modalitate oferă clientului capacitatea de a își crea un cont de client, putând să beneficieze de oferte și discount-uri personalizate
* Forum: reprezintă cea mai complexă metodă prin care te poți apropia de clientii tăi. Prin intermediul acestui serviciu, poți expune produsele tale prin intermediul unei descrieri ample ajutate de imagini și filmări, iar clienții pot lăsa comment-uri despre produsele și campaniile tale de publicitate

Platforma de comerț electronic este poate cea mai flexibilă dintre toate celelalte opțiuni de pe piață. Din acest motiv, în doar câțiva ani după lansarea ei, a reușit să strangă aproximativ 5 milioane de accesari, 700.000 de membri în comunitate, sa fie folosită în 150 de țări și să alimenteze global peste 200.000 de magazine online ! Mai mult, este disponibilă în prezent în 65 de limbi, inclusiv în limba română. În plus, aceasta folosește comerțul electronic bazat pe IP, care va afișa automat detaliile magazinului în limba țării în care magazinul este accesat, iar prin acest lucru se înbunătățește optimizarea SEO-ului magazinului dvs. !!