Web design Romania

Development & Design

Structura, design-ul și conținutul website-urilor noastre sunt adaptate la specificul fiecărei afaceri și se concentrează pe experiența utilizatorului în mediul online, adică posibilitatea acestuia de a găsi,accesa, analiza și cumpăra produse și servicii oferite, cu ușurință. Este important că mesajele puternice și structura intuitivă să contribuie la formarea convingerii consumatorilor.

images

Platforma Responsive

Numărul utilizatorilor de smartphone a crescut substanțial la nivel global, iar cele mai multe persoane caută exclusiv de pe telefonul mobil produse și servicii pe Internet. Optimizăm website-ul dumneavoastră pentru toate dispozitivele mobile, nu doar pentru desktop, pentru orice potențial client.

images

Conținut în română și alte limbi

Creeăm conținutul pentru website-uri , atât în limba română, cât și în orice altă limbă. Dacă decideți să vă promovați afacerea pe piețele internaționale, crearea unui conținut în mai multe limbi este foarte importantă, iar noi vă oferim o soluție simplă și eficientă pentru această inovație.

images

Suport tehnic

Website-ul trebuie mereu să fie întretinut, adaptat sau modificat în funcție de evoluția afacerii dumneavoastră, pentru a vă putea promova eficient serviciile sau produsele. Vă oferim serviciul de mentenanță pentru website-ul pe care îl creăm, pe toată perioada contractuală. De asemenea, ne asigurăm că prezența dumneavoastră în mediul online este protejată tot timpul.

images