VREI SA DEVII VIZIBIL?

INSTALARE ECRAN LED

Costurile sunt accesibile, acestea se stabilesc în funcție de complexitatea proiectului, a dimensiunii și modelului de instalație dorit.
images description

Știm să alegem produsul potrivit în orice situație. În funcție de locul unde vrei amplasat ecranul ne dăm seama ce luminozitate trebuie să aibă ecranul LED, ce rezoluție, ce tip de cabinet. În funcție de poziția ecranului identificăm soluția de prindere și ce tip de suport e potrivit.Dacă ecranul tău necesită structură realizăm un proiect tehnic de instalare a modulelor LED.Dacă necesită structură autorizată de către autorități poți externaliza către noi acest serviciu.

Training despre cum funcționează controlul la distanță al ecranului, ce tip de fișiere se încarcă în mediaplayer, cum se gestionează contentul. Avem toate certificările din partea producătorilor de software și hardware. Instalarea și punerea în funcțiune a ecranului se bugetează separat în funcție de dimensiunile proiectului.Ținem cont de greutate, de consum, facem un proiect tehnic de instalare și cablăm ecranul la sursa de curent potrivită.

IMAGINI DEOSEBITE

TOTUL AUTOMATIZAT

Creează playlist-uri pentru imagini și video-uri cu soft-uri specializate cu care îți poți programa ora afișării
images description