ALEGE SOLUŢIILE NOASTRE DE

WEB HOSTING

Iţi oferim gratuit serviciul de transfer al site-urilor dumneavoastră de la alţi furnizori la noi
images description

Începând de la pagini de prezentare până la magazine online, întotdeauna avem soluția de web hosting potrivită. Utilizăm tehnologii avansate pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate garantată.Beneficiezi de migrarea contului de web hosting de la alt furnizor, îți oferim serviciul de transfer al site-urilor dumneavoastră, de la alți furnizori la noi. Apelați la tehnicienii noștrii și vom transfera toate fișierele, bazele de date și mesajele de email de la actualul furnizor. Soluții profesionale de web hosting bazate pe servere performante, cu sistemul de operare CloudLinux, cPanel – WHM și web server Litespeed.


Toate abonamentele de găzduire web shared și reseller hosting beneficiază de aceste facilități, inclusiv de backup zilnic gratuit. Alături de disponibilitatea serviciilor, asistența este in topul prioritățiilor noastre și facem tot posibilul să răspundem în cel mai scurt timp, nevoiilor dumneavoastră. Investim in continuu în echipamente de inaltă calitate pentru a oferi clienților noștri, servicii la cele mai inalte standarde. Suntem parteneri RoTLD și a altor specialiști în domeniu pentru celelalte extensii sau necesitati.


Echipamente moderne

STABIL SI PERFORMANT

Orice aveţi nevoie pentru web site-ul dumneavoastră – adrese email, conturi FTP şi baze de date, toate incluse în abonamentele
images description