La ce ajută un

Magazin Online

MANAGEMENTUL SUPREM
images description

Spațiul online a preluat mai multe părți din lumea de azi. Comerțul electronic a devenit o industrie de mai multe miliarde de dolari în ultimul deceniu. Datorită creșterii internetului și tehnologiei, companiile se pot aventura acum în comerț-ul electronic. Pot ajunge la o bază mai extinsă de potențiali clienți online. Puteți începe o afacere online cu investiții considerabil mai mici decât un magazin fizic. Acest lucru depinde de afacerea pe care doriți să o începeți. Există o mulțime de platforme pe care vi le putem pune la dispoziție, pentru a profita de comerțul din spațiul online.

Cu atât de multe avantaje la un loc, puteți profita la maximum de flexibilitatea oferită de această platformă. Având în vedere profunzimea tuturor funcțiilor și capacităților unei platforme online, noi vă putem ajuta afacerea dvs. să ofere cliențiilor, cea mai mare surpriză și satisfacție cand vine vorba de online shopping.

Platforma are la dispoziție o gamă variată de instrumente care vă pot ajuta să gestionați magazinul în așa fel încât să vă fie foarte profitabil. Funcțiile pentru managementul de back-end sunt extrem de ușor de utilizat și pot fi accesate de toți operatorii importanți din spatele platformei. Tabloul de comandă include instrumente cu ajutorul cărora puteți gestiona și configura cu ușurință catalogul și ulterior produsele magazinul dvs. Mai mult decât atât, setările tabloului de management sunt bine definite, intuitive și ușor de utilizat prin grafice și contoare centrate. De asemenea, proprietarii de afaceri pot să opteze pentru optiunea de a se ocupa singuri de management sau pot opta pentru varianta în care nu trebuie să se complice cu aceste aspecte ale afacerii, lasând totul in seama noastră.

CREARE DE CONȚINUT TEXT ȘI GRAFIC

DESIGN UNIC

Echipa noastră de content writers și graficieni te pot ajuta cu creare de descrieri pentru produse, editare profesională a imaginilor de produs și multe alte servicii conexe.
images description

CE AVANTAJE ARE OFERA

PLATFORMA E-COMMERCE

Gestionezi categoriile, produsele și comenzile eficient.
images description
images
Crește-ți Afacerea cu noi Modalități de Venit

Extinde-ți businessul prin noi canale de vânzare, în timp ce-ți crești brandul propriu prin magazinul online. Vinde produsele pe platforma online potrivită ție, în timp ce gestionezi inventarul și comenzile simplu, din interfața magazinului tău online.

images
Costuri Reduse

Uită de munca manuală și economisește timp și bani prin automatizarea sarcinilor repetitive. Redu timpul de procesare al comenzilor prin generarea automată de facturi și mai ales scapi de costurile ridicate pe care un magazin fizic le are.

images
Panou de Administrare

Vei avea posibilitatea de a edita orice produs, orice categorie, orice text, sau poză din magazinului tău online. Poți modifica stocurile și disponibilitatea produselor, poți modifica prețurile și poți crea campanii promoționale, poți adăuga opțiuni și atribute pentru produsele tale.

images
Experiența Clienților Tăi

Oferă experiențe de cumpărături captivante clienților tăi. Impresionează-i cu un design modern, o navigare rapidă și personalizează.Flexibilitatea platformei îți permite să-ți transformi viziunea în realitate și să-ți pui în valoare brandul.

images
Începe să Vinzi Rapid și Ușor

Lansează-ți magazinul rapid, adaptează-te în timp real la evoluția și nevoile pieței și obține profit mai repede ca oricând. Magazinul tău va fi pregătit să vândă încă din prima zi.Îți va fi mult mai ușor să-ți dezvolți afacerea.

PROCEDURI STANDARD

Pentru început te ajutăm să alegi o platfomră de magazin online în urma unei analize a afacerii tale menționând obiectul tău de activitate și modalitatea de lucru cu clientul. După ce îți confirmăm că totul este în regulă trecem la etapa de realizare a magazinului online.Echipa noastră va realiza design-ul magazinului și implementarea diverselor funcții.Primești datele de acces în interfața de administrare, începi să introduci produsele și să vinzi pe noua ta platforma.

Designul magazinului tău online este foarte important și îți influențează direct cum ești perceput pe piață. Acest design trebuie să se potrivească identității brandului tău și să ofere utilizatorilor o experiență vizuală plăcută. Realizăm doar design-uri unice care fac magazinul tău să iasă în evidență în fața altor magazine din branșă care folosesc template-uri.

În cazul în care platforma pe care o folosești în prezent pentru magazinul tău online nu îți oferă posibilități de extindere, te putem ajuta să faci trecerea la o altă platformă cu funcții responsive la zi, pregătită pentru creșterea și eficientizarea businessului tău. Nu trebuie să îți faci griji că vei pierde date prețioase. Putem migra produsele, comenzile și datele clienților în funcție de ce tip de platforma utilizați.

Pentru a fi competitiv, afacerea ta are nevoie de o tehnologie actuală, fapt pentru care actualizăm în mod constant platforma. Cu o periodicitate lunară, lansăm actualizări care adaugă funcționalități noi.Avem sisteme avansate de filtrare produse, configuratoare de produse și simulator produse astfel , clientul tău să fie sigur că va cumpăra produsul dorit.