VARIAT

PLATFORME ONLINE

Construim soluții digitale
images description
&

PROIECTAREA ȘI CONCEPTUL WEB

Site-ul este cartea dvs. de vizită digitală, cu posibilitatea de a prezenta informații utile despre compania dvs.

&

MAGAZINE ONLINE ȘI ECOMMERCE

Soluții de comerț electronic ușor de utilizat. Transformați-vă ideea în realitatey

&

PUBLICITATE ȘI PRODUCȚIE

Promovați-vă afacerea într-un stil unic și captivant

&

BRANDING ȘI PRODUS

Orice plan necesită o structură cât mai echilibrată posibil

&

SERVICII HOSTING

Soluții profesionale de găzduire web bazate pe servere de performanțăs

Asistență profesională

Cu ajutorul specialiștilor noștri puteți obține cea mai eficientă soluție pentru afacerea dvs.

Dezvoltăm website-uri de prezentare și magazine 100% custom


Etapele realizării și implementării unui site de prezentare sau a unui magazin virtual.

Comunicare, definire proiect, obiective, definire public țintă, analiză competiție;
Aceasta este etapa preliminară și totodată una dintre cele mai importante în care colectăm materialele necesare. În analiza proiectului, unul din specialiștii noștri poartă o discuție aprofundată cu dvs, astfel încât ambele părți să ajungă la un consens cu privire la țintele proiectului și modalitatea prin care acestea se vor atinge.Fiecare proiect începe cu colectarea materialelor pentru dezvoltarea site-ului din design și discuții cu privire la funcționalitățile site-ului.

Înainte de a începe dezvoltarea, vă vom oferi o cotație de preț fixă ​​pentru implementarea proiectului , pe baza fișierelor de proiectare și a specificațiilor stabilite în etapa analizei proiectului. După acceptarea ofertei se va încheia un contract și se va percepe un avans , imediat după acest pas specialiștii noștri în IT vor începe să construiască site-ul dvs personalizat.

Schiță , hartă site , design;
Având toate detaliile bine stabilite, designer-ul își va începe activitatea. Acesta realizează o schița împreună cu dvs prin care da formă conceptului alcătuit din diferite elemente de inspirație. Împreună cu echipa de tehnicieni începe transpunerea în digital a schiței realizate. Următorul pas îl reprezintă harta site-ului, mai exact se definesc toate paginile și legăturile acestora.Odată ce toate acestea sunt finalizate, se continuă cu etapa în care site-ul web începe să prindă funcționalitate , în care template design-ul devine cu adevărat conturat și implementat în site. Designer-ul stabilește culorile, stilul grafic, font-ul folosit, animațiile, interacțiunile dintre elementele site-ului web și utilizator, dar și detalii profunde precum încărcarea selectivă a continului.După 3 runde de feedback cu un specialist în domeniul calității interne, care include testarea site-ului web pe mai multe dispozitive mobile și browsere, site-ul este trimis spre examinare.

Programare, dezvoltarea funcționalități, adăugare conținut;
Având design-ul aprobat atât de echipă cât și de dvs, este momentul ca site-ul să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere, pe orice dispozitiv, fie că este vorba de desktop sau de telefon mobil. Pentru realizarea acestui lucru, web developer-ul scrie sute de linii de cod, folosind diferite metode de codare precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL.

După finalizarea site-ului de prezentare conform design-ului creat și functionalitatilor specificate , acesta ajunge în etapa de verificare și testare.În această etapă urmărim ca funcționalitățile site-ului să fie corect implementate și să creeze o experiență plăcută vizitatorului, să nu producă erori , să nu poată fi accesat de persoane neautorizate, să fie stabil și fiabil. De obicei, un site de prezentare ajunge de la etapa principală la etapa de testare în maximum 20 de zile. Orice întârziere de răspuns prelungește automat acest termen de livrare cu numărul de zile în așteptare până la obținerea informațiilor.

Upload pe hosting, actualizare domeniu web;
În acest moment procesul de creare site web este finalizat, rămânând să fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de către utilizatori. Astfel, sunt necesare un hosting , pentru face upload-ul fișierelor site-ului și un domeniu web , care să faciliteze accesul.Ingredientele creării unui site web de succes sunt design-ul, funcționalitatea și conținutul.

Oferim suport atât fizic cât și video prin skype , wazzup sau alte diferite platforme similare pentru administrarea corectă a website-ului, personalizat în funcție de conținutul dvs.Înainte de predarea unui website, instruim persoanele care se vor ocupa de administrarea site-ului cu privire la modul de operare și a functionalitatilor acestuia.În timpul unei ședințe de training veți învăța cum să actualizați conținutul multimedia de pe site, cum se poate modifica conținutul unde este posibil sau cum puteți realiza acțiuni de administrare menite să ofere control asupra platformei.

Recomandăm achiziționarea unui pachet de mentenanță dedicat pentru site-urile de prezentare sau magazine online dacă website-ul a fost dezvoltat de agenția noastră sau de alt dezvoltator web.
Acțiunile incluse în bugetul de mentenanță sunt:

• optimizarea site-ului pentru situațiile în care preluăm un site vechi.
• verificarea periodică a funcționalității website-ului
• actualizarea periodică a plugin-urilor
• adăugarea imaginilor
• adăugarea textelor
• modificări aduse structurii website-ului
• adăugarea unor pagini noi
• adăugarea postărilor pe blog
• devirusare, protecție antivirus și antispam
• timp de intervenție 24 h Volum de muncă alocat: 4 ore

ANALIZA ȘI CONSTRUCȚIA UNEI

Afaceri online complete

Deschideți un magazin online cu sute de funcții ușor de gestionat
images description

Folosind cele mai noi tehnologii ale momentului, oferim servicii complete de design web, site-uri de prezentare, portaluri de știri, bloguri sau platforme pentru diferite tipuri de companii, cu un design 100% responsive, integrând funcționalități avansate pentru utilizatori, facilitând comunicarea, oferind o experiență unică.

Fie că doriți un site de prezentare simplu, fie că aveți nevoie de o platformă personalizată, fie că sunteți o agenție care vă oferă un proces de dezvoltare elaborat, cu un design personalizat și producție publicitară, EmarketSolutions vă oferă soluții complete. Economisiți timp și investiții inutile într-un spaţiu fizic . Suntem mai mult decât un furnizor de servicii, suntem un partener de încredere pentru o călătorie lungă, plină de provocări și realizări.

Stiluri unice - Alegeți dintre modelele pe care le oferim sau creați propriul stil pentru viitorul dvs. magazin online, cu ajutorul echipei noastre dinamice, oferim companiei dvs. o imagine unică și originală. Ne asigurăm că platforma oferită este modelată dupa imaginea companiei dvs.

Simplu și la obiect - economisește timpul necesar investit în crearea unui site și întreținerea necesară cu ajutorul nostru. Oferim abonamente lunare de întreținere care includ supravegherea tehnică și modificările necesare rapid și eficient. Indiferent unde se află, în țară sau în lume potențialii dvs. clienți, veți putea lua legătura cu ei mult mai ușor. În mediul online, valoarea serviciilor si bunurilor tranzacționate se ridică la aproximativ120 de milioane de euro în fiecare zi! Vrei să pierzi timp prețios?

PLATFORME

ONLINE MIXTE

Astăzi, majoritatea consumatorilor accesează Internetul prin dispozitive portabile precum smartphone-uri sau tablete. Platformele create de noi sunt compatibile cu orice dispozitiv, asigurând un aspect plăcut și ușor de înțeles, indiferent de modul în care sunt accesate.

images description